Voće i povrće

Iz naše ponude organski uzgojenog voća i povrća odaberite nešto za sebe, te nas kontaktirajte radi provjere dostupnosti i načina transporta.

Ulja, namazi i začini

Ove su namirnice preko potrebne vašem tijelu i nezaobilazne u svakoj zdravoj i ukusnoj kuhinji. Ulja su i masti prijeko potrebni našem zdravlju, a još kad se dodaju zdravi začini… 🙂 Namazi su uvijek zgodni za brzi obrok, ili dodatak jelu.

Svježa hranaDodaci prehrani

Nutritivno najvrednije namirnice, pročistači organizma, prirodni podizači imuniteta, svi su tu! Redovito uzimajte ove proizvode i vaše tijelo, um i duh vratiti će vam sa velikom zahvalnošću.

Slatki i slani dodaci

Naše male slabosti za grickalicama ili slatkišima ovdje imaju puno zdraviju alternativu. Počastite sebe i svoju obitelj za međuobrok, ili pak društvo u pauzi nečim slatkim ili slanim bez grižnje savjesti.

Sjemenke, žitarice, mahunarke

Sjeme predstavlja začetak života. Za vaš ukusan i zdrav obrok odaberite svoju omiljenu sjemenku, žitaricu, ili neku od mahunarki. Cjeloviti i bogati obroci često počinju ovdje.

Rinfuza

Kupnja u rinfuzi znači kupnju željene količine, racionalizaciju pri nabavi, sprječavanje bacanja prekomjerno kupljenih zaliha i pridonosi očuvanju okoline. Naša celofanska ili papirna ambalaža ne predstavljaju opterećenje za prirodu poput PVC-a.

Napitci

Jeste li za čaj, kavu, sok, biljno mlijeko, možda neki prah za zdrav i energizirajući prirodni napitak? Odaberite svoje eko osvježenje i okrijepite svoje tijelo.

Ljepota, njega i dom

Ljepota dolazi iznutra, no ipak ne propustite njegovati svoju kožu, kosu, tijelo. Higijena je pola zdravlja ako je prirodna, veganska i organska. Pronađite proizvode koji su bez agresivnih kemikalija, istinski njegujuća i u skladu s Vama.

Brašna i tjestenine

Brašna, tjestenine i riža temelj su prehrane velikog broja ljudi. Stoga je kvaliteta ovih namirnica ključna za većinu obroka. Ovdje ćete otkriti velik broj varijacija među kojima ima raznovrsnih vrlo zdravih, te bezglutenskih proizvoda.

Bez glutena

Certificirani GF proizvodi, Posebnu smo pažnju posvetili osobama koje ne smiju konzumirati gluten. Proizvodi ove kategorije certificirani su kao glutenfree proizvodi.

Uređaji

Nabavite si kućni ili polu-i-profesionalni uređaj za dobivanje najkvalitetnijih obroka blendanjem, ili cijeđenjem. Upoznajte se s opcijama plaćanja na rate putem naših kanala komunikacije. Pronađite svoj dehidrator za čuvanje sirovih namirnica i unaprijedite svoje alate za zdrav obrok.