Appetite Control bio 160g

99,00 kn

Proizvođač: NATURES

 

Opis

Ekološka mješavina superhrane APPETITE CONTROL doprinosi smanjenju apetita i osjećaja gladi. Mješavina sadrži rogač, srebrnu svilenicu, algu spirulinu i đumbir.
Rogač je odlična pomoć pri mršavljenju jer pomaže smanjenju apetita. S obzirom na povećavanje osjećaja sitosti i punoće, doprinosi smanjenju osjećaja gladi i želje za hranom čime pomaže smanjiti tjelesnu težinu.
Gurmar je divlja penjačica, koja dolazi iz Indije. Gurmar na hindu znači razarač šećera. Smanjuje potrebu za slatkim, održava uravnoteženu razinu apetita blokira percepciju slatkog okusa.
Alga spirulina je vrlo bogat izvor proteina. Održava pravilnu razinu šećera u krvi i time pomaže pri održavanju tjelesne mase.
Đumbir ima antioksidantna svojstva i pomaže održavati otpornost organizma. Pomaže održavati normalnu razinu šećera u krvi, doprinosi normalnom djelovanju probave i fizičkom blagostanju.

Sastojci:
Rogač (ceratonia siliqua) u prahu*, srebrna svilenica (gymnema sylvestre) u prahu*, spirulina (arthrospira sp) u prahu*, đumbir (zingiber officinale) u prahu* – dodatak prehrani
*ekološko proizvedeno

Primjena:
Preporučena dnevna količina je 6-9g (2-3 čajne žličice). Preporučamo konzumiranje 30 minuta prije obroka.

Upozorenja:
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Preporučene dnevne količine se ne smiju prekoračiti. Držati izvan dohvata djece. Ne preporuča se trudnicama i dojiljama. Čuvati na suhom i hladnom mjestu.