Before sleep bio 125g

100,00 kn

Brand: Nutrisslim

superfood mix

Bio mješavina super namirnica Before sleep mix za prije spavanja sadrži pet pažljivo odabranih super namirnica, koje su 100% čiste i neobrađene, bez kemikalija, boja, aroma, pesticida, konzervansa ili bilo kojih drugih dodataka. Svi sastojci imaju prirodno bogatu hranidbenu vrijednost i bogate su esencijalnim masnim kiselinama, bjelančevinama, aminokiselinama i antioksidansima.

Kategorije: , Oznaka:

Opis

BEFORE SLEEP BIO mješavina je namijenjena umirenju i opuštanju prije spavanja, za potpuno mirnu noć.

Kakao sadrži aminokiselinu triptofan, koji ugodno utječe na naše raspoloženje. Jedan je od najbogatijih izvora magnezija u hrani i djeluje kao prirodno sredstvo za umirivanje, koje može u velikoj mjeri poboljšati san. Pomanjkanje magnezija može uzrokovati probleme sa spavanjem, grčenje mišića, zatvor, anksioznost i razdražljivost.

Sastojci:

Ašvaganda – ajuverdska biljka, koja smiruje, ublažuje stres i podiže razinu energije,
Konopljini proteini – u biljnom svijetu su jedan od najbolje koncentriranih, potpunih i uravnoteženih izvora esencijalnih aminokiselina i masnih kiselina u idealnom omjeru; odličan su izvor energije i poboljšavaju cirkulaciju,
Yacon – super probiotično sladilo s niskim glikemijskim indeksom,
Kakao – moćan antioksidans, koji podiže raspoloženje,
Camucamu – jedan od najbogatijih izvora vitamina C, čak 60 puta veći sadržaj nego u narančama.

Upotreba:
Preporučena dnevna količina je 5 g. 1 čajna žličica 1-2 puta dnevno. Dodamo u smoothie ili bilo koji drugi zdravi napitak.