GOOD MORNING superfood mix BIO, 125g

99,00 kn

Kategorije: ,

Opis

Good Morning Superfood Mix nudi idealnu potporu za zdrav i aktivan način života. Osigurava cjelodnevnu potporu organizmu, tijelo puni energijom, vitalnošću te ga štiti od svakodnevnog stresa. Najbolja je pripremljena za doručak i za podizanje energije u popodnevno vrijeme.

Ekološka mješavina super namirnica Good Morning Mix Bio za doručak sadrži 7 pažljivo odabranih super namirnica, koje su 100% čiste i neobrađene, bez kemikalija, boja, aroma, pesticida, konzervansa ili bilo kojih drugih dodataka. Svi sastojci imaju prirodno bogatu hranidbenu vrijednost i bogate su esencijalnim masnim kiselinama, bjelančevinama, aminokiselinama i antioksidansima.

Sastav:

Protein konoplje – u biljnom svijetu su jedan od najbolje koncentriranih, potpunih i uravnoteženih izvora esencijalnih aminokiselina i masnih kiselina u idealnom omjeru.; odličan su izvor energije i poboljšavaju cirkulaciju.
Spirulina – potpun izvor proteina i aminokiselina, više nego 60%.
Klorela – najveći izvor klorofila, koji čisti krvi i detoksificira tijelo.
Acai bobice – voće najbogatije antioksidansima u svijetu.
Ječmena trava – multivitaminski nadomjestak; zbog visokog sadržaja klorofila je odličan za detoksificiranje tijela i poboljšanje probave.
Maca – daje energiju, ublažava stres i povećava seksualnu želju.
Lucuma – zdravo voćno sladilo, koje daje sladak okus jelima, iako ima jako nizak sadržaj šećera.

Upotreba:
Preporučena dnevna količina Good Morning Mix je 5 g. 1 čajna žličica 1-2 puta dnevno. Dodamo u smoothie ili bilo koji drugi zdravi napitak.