PROTEIN superfood mix BIO, 125g

Za rast i održavanje mišićne mase.

  • 100 % organsko
  • Rast i održavanje mišićne mase
  • Visok sadržaj vlakana
  • Visok sadržaj proteina
  • Vegansko
  • Sirovo
Kategorije: ,

Opis

Organski PROTEIN superfood mix je bogat proteinima i namijenjen je za sve sportaše i rekreacioniste. Mješavina sadrži konopljini graškov protein, sirovi kakao, chia sjemenke i šećer kokosove palme.

Ima sve što je potrebno vašem tijelu za oporavak i regeneraciju nakon vježbe. Svi sportaši su svjesni koliko je važno imati uravnotežene i zdrave obroke, kako bi poboljšali svoj učinak u sportu.

Mješavina ne sadrži loše masti, šećer ili toksine. Bogata je vitaminima i mineralima. Sadrži konopljin i graškov protein, koji su odlični vegetarijanski izvori proteina. Kao što znamo, proteini doprinose rastu i održavanju mišićne mase. Kao dodatak proteinima, ova mješavina je također bogat izvor vlakana. Vlakna imaju važnu ulogu u ishrani, jer imaju dosta blagotvornih efekata na probavu. Vrijeme prolaska hrane kroz probavni trakt u prehrani siromašnom vlaknima je otprilike 60-90 sati, dok u prehrani bogatoj vlaknima taj period se može smanjiti i na manje od 30 sati. Što više vlakana pojedete, brže hrana prolazi kroz gastrointestinalni trakt, što štiti cijelu trbušnu šupljinu.

Sastojci:
Konopljin (Cannabis sativa) protein u prahu*, Graškov (Pisum sativum) protein u prahu*, Kakao (Theobroma Cacao) u prahu*, Chia sjemenke (Salvia Hispanica) u prahu*, Šećer kokosove palme*
*organsko

Primjena:
Jednom dnevno, dodajte 3 čajne žličice (15g) PROTEIN superfood mixa u vaš najdraži napitak.