Pšenična trava BIO Soulfood, 200g

45,00 kn

Opis

Sadrži klorofil, važne aminokiseline, antioksidanse, enzime i minerale. Soulfood pšenična trava je organski proizvedena i pažljivo posušena, da sačuva svoju super nutritivnu vrijednost.

Upotreba:
Uzmite 3 g (1 čajnu žličicu). Pšeničnu travu u prahu pomiješajte sa vodom, sokom, smoothie-jem ili ju posipajte po salati.

Sastojci:
Ekološka Pšenična trava u prahu – Premium kvaliteta

Zdravstveni učinci:

 • 100 % organsko proizvedeni prehrambeni dodatak, koji ima mnoga zdravlju korisna svojstva:
 • Jača imunološki sustav (tjelesna otpornost).
 • Alkalna hrana, koja regulira krvni pH.
 • Poveća količinu hemoglobina (crvenih krvnih stanica) u krvi.
 • Odlična za mršavljenje.
 • Odlična za kožu, djeluje protiv kožnih smetnji.
 • Detoksicira krv, uklanja neugodan zadah i miris znoja.
 • Poboljšava reproduktivno zdravlje muškaraca i žena, vitalnost i vjerojatnost začeća.
 • Djeluje protiv krvnih i probavnih smetnji, kao što su talasemija, anemija, leukemija, rak, dijabetes, pretilost (gubljenje tjelesne težine), zatvor, želučana kiselina, hemoroidi, čir, artritis itd.
 • Kaša pšenične trave s mlijekom odlična je maska za lice, jer pomaže ukloniti akne, mitesere, opekline itd.
 • Vlakna pomažu regulirati razinu šećera u krvi i kolesterola, sprječavaju zatvor.
 • Prirodni antioksidans: Super hrana Pšenična trava u prahu odstranjuje štetne toksine iz tijela, što je vidljivo kod promjene boje i mirisa urina, manjim intenzivnim tjelesnim mirisima kod preznojavanja itd. Navedeni rezultati vidljivi su nakon nekoliko tjedana redovitog konzumiranja. Toksini se sakupljaju u našem tijelu zbog različitih elemenata, kao što su teški metali, pesticidi, kemijski ostaci u voću i povrću, prehrambenim aditivima, umjetnim bojama itd. Svi prispijevaju k većem broju slobodnih radikala u tijelu, ti dokazano uzrokuju rak i kronične degenerativne bolesti. Ne samo, da su stare bolesti raširenije i intenzivnije, pojavljuju se i mnoge nove bolesti. Našem tijelu potrebno je čišćenje i obnavljanje u redovitim intervalima. Nije teško razumjeti, da je vrlo dobro, ako se i zdrava osoba na svakih 5 mjeseci uključi u mjesec redovitog konzumiranja pšenične trave i s time potrebne detoksikacije.

Pšenična trava u prahu i anemija: Pšenična trava sadrži mnogo klorofila i ostale korisne supstance, zbog kojih je dr. Ann Wigmore ovoj super hrani dao ime »zelena krv«. Zbog slične kemijske strukture molekula, sasvim je logično pretpostaviti, da Pšenična trava pomaže izliječiti anemiju. Sljedeća tvrdnja bila je dokazana s pokusima po čitavom svijetu. Pšenična trava brine za povećanu produkciju krvi i bolju razinu hemoglobina. Rezultati su iznenađujuće bolji, ako Pšeničnu travu konzumiramo dvaput dnevno.

Pšenična trava u prahu i rak: Istraživanja pokazuju, da prisutnost klorofila u pšeničnoj travi smanjuju štetne učinke radijacije. To je razlog, da se često preporuča njezino konzumiranje osobama, koje se liječi kemoterapijom/radioterapijom. Pacijenti oboljeli od raka obično dobivaju snažne doze antibiotika i kemoterapija. Oboje imaju štetne nuspojave, kao što su peckajući osjećaj u tijelu, zatvor, malo energije, ispadanje kose, gubljenje dobrih stanica itd. Klorofil i vlakna u pšeničnoj travi odgovorni su za izlučivanje toksina, koji se tijekom liječenja sakupljaju u tijelu, s čime potiču tvorbu novih stanica, hemoglobina itd. Pšenična trava u prahu pomaže oboljelima od raka ograničiti nuspojave liječenja i omogućiti brže obnavljanje.

Pšenična trava i dijabetes: prah regulira razinu šećera u krvi s ograničavanjem apsorpcije hidrata, što posebno koristi dijabetičarima. Pšenična trava u prahu pomaže nadzirati dijabetes u primanoj ili višoj razini bolesti. Zapaženi su primjeri, gdje su pozitivni učinci tako dobri, da osoba osjetno smanji potrebu za inzulinom, u najboljim primjerima čak i prekine.

Pšenična trava u prahu i hemoroidi: Dobitna kombinacija mnogih korisnih super hranjivih tvari u prahu, pokazala se odlično u liječenju probavnih smetnji, kao što su, na primjer, razjede i hemoroidi. Glavnu ulogu ovdje imaju klorofil, vlakna, vitamini i minerali, koji su prisutni u prašku. Za najbolje rezultate konzumirajte super hranu Pšeničnu travu u prahu dvaput dnevno, u razdoblju 3 mjeseca.