Bio CHIA PUDDING superfood mix 200g

75,00 kn

Kategorija:

Opis

Organski CHIA PUDING mix sadrži chia sjemenke, sirovi kakao, vaniliju i šećer kokosove palme.

Pripremite si privlačnu poslasticu u samo nekoliko minuta. Namjenjena je za sve one koji vole čokoladu i sirove kolače, jer sadrži visoki udio sirovog kakaa, koji čini okus grešno dobrim. Kako bi se počastili bez  grižnje savjesti, ovaj divni pudding smo zasladili šećerom kokosove palme.

 

Sastojci: 

Chia sjemenke (Salvia hispanica)*, Kakao (Theobroma cacao) u prahu*, Šećer kokosove palme (Coconut sugar)*, Vanilija (Vanilla planifolia) u prahu*

*organsko

 

Primjena:

Stavite vodu ili mlijeko u veću šalicu, dodajte superhranu CHIA PUDING mješavine i dobro promješajte. Pustite da se mješavina zgusne na željenu gustoću. Sjemenke se zgusnu već za 15 minuta, ali ako ih ostavimo u tekućini preko noći, dobijemo gustu i želatinastu mješavinu. Tijekom namakanja, promješajte mješavinu nekoliko puta, kako bi se ravnomjerno rasporedila i upila svu tekućinu. Chia sjemenke se vežu za vodu i tijekom namakanja volumen im se udvostruči. Sjemenke namačemo u tekućini u omjeru 1:3 (1 žlica chia sjemenki i 3 žlice tekućine). Želimo li manje gustu mješavinu, možemo povećati količinu tekućine.