Goji bobice bio Nutrisslim 250g

89,00 kn (11,81 €)

Goji bobice u kineskoj medici štuju više od tisuću godina, jer pružaju antioksidansna svojstva i cjelokupna je hranjivost tvari koju rijetko nađemo u samo jednom izvoru.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , , Oznake: ,

Goji bobice su jedna od najomiljenijih super namirnica koja se pojavila na zapadu. Naše ekološke goji bobice daju vam visoku nutritivnu moć ovog ukusnog crvenog bobičastog voća, koje je slatkog, gotovo dekadentnog okusa.

Kinezi u svojoj zbirci ljekovitog bilja smatraju goji bobice za jednu od najvažnijih namirnica. Te super bobice imaju važnu ulogu kod održavanja sposobnosti tijela, da ostane napunjeno energijom, zdravo i bez bolesti.

Upotreba:
Jedite ih izravno iz ambalaže kao međuobrok ili dodajte šačicu vašoj najomiljenijoj studentskoj hrani, pahuljicama, soku ili smoothie-ju. Možete ih namučiti i u toplu vodu, da pripremite hranjiv čaj.
Autohtoni planinski narod, koji uzgaja bobice, pojede ih šačicu odjednom i kažu, da su najbolji način za početak dana. Preporuča se pojesti najmanje 10 grama dnevno, što je približno šačica. Međutim, možete ih pojesti koliko želite.

Sastojci:
Ekološke goji bobice