Ječmena trava prah bio Nutrisslim 125g

58,00 kn (7,70 €)

Prirodna super hrana ječmena trava je bogat i uravnotežen izvor vitamina, minerala, aminokiselina i enzima. Sadrži ogromnu količinu klorofila (»biljne krvi«), koji je prirodno sredstvo i važan izvor prirodnih vlakana i antioksidansa. Ječmena trava je puna hranjivih tvari i ne sadrži gluten, jer se gluten nalazi u ječmenom zrnu.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , , Oznaka:

Ječmena trava je hrana, koja se počela obrađivati vrlo rano. Navodno su je konzumirali za snagu i izdržljivost još i gladijatori. 

Upotreba:
Preporučena dnevna količina je 1–2 čajne žličice.
Prah je odlično topljiv u sokovima, rižinom ili sojinom mlijeku i jogurtu, možete ga dodati i u smoothie. Također ga možete dodati i u energetske pločice napravljene kod kuće. Iako možete dodavati prah brojnim receptima, ljubitelji sirove hrane izbjegavaju kuhanje ili zagrijavanje ječmene trave jer žele sačuvati njenu nutritivnu vrijednost.

Sastojci:
Ekološka ječmena trava u prahu

Uz klorofil i brojne vitamine, minerale i enzime, ječmena trava ima 30-puta više vitamina B1 od mlijeka; 3,3-puta više vitamina C6,5-puta više karotena i gotovo 5-puta više željeza od špinata; 11-puta više kalcija od kravljeg mlijeka i gotovo 7-puta više vitamina C od naranče itd.

Ječmena trava također sadrži i važan element P4D1.  U znanstvenom članku revije Diabetes and Metabolism bilo je objavljeno objavljena je studija o ječmenoj travi.

Jedan od najbogatijih izvora hranjivih tvari i vitamina na Zemlji

  • Visok sadržaj antioksidansa
  • Sadrži 20 aminokiselina
  • Sadrži 36 vitamina i minerala
  • Sigurna namirnica za ljude koji ne podnose gluten.
Nutrisslim Barley Grass