Macaccino prah bio 125g

75,00 kn

Nutrisslim Macaccino

Sastojci:
Organski uzgojen maca korijen 10%, organski sirovi kakao prah 70%, organski šećer kokosa 20%.

Opis

Macaccino je ukusna zamjena za kavu koji ne sadrži kofein.

Ova odlična mješavina kombinira tri moćna antioksidansa: ekološki uzgojen kakao, maca korijen i šećer kokosove palme. Zdrava je alternativa kavi i čaju. Maca se tradicionalno koristi kao adaptogen i promiče zdravlje. U kombinaciji sa kakaom koji se naziva još “hranom bogova” čini piće izuzetno bogatim. Zaslađen šećerom kokosove palme, u ustima ostavlja okus karamele.

Primjena:
Macaccino se može poslužiti kao vruće ili hladno piće. Možete ga dodati u smoothie, sladoled i razne slastice. Pripremite kao kakao.

Zdravstveni učinci:

  • Maca
    Maca je osnažujuća i restorativna stara super hrana Inka. Puna je vitamina, minerala, enzima i svih esencijalnih aminokiselina. Kontrolira plodnost, spolne funkcije, probavu, fiziologiju živčanog sustava i razinu energije. Regulacija hormona je odgovorna za sve fiziološke atribute koje nam omogućuju seksualno uzbuđenje, sposobnost fizičke aktivnosti te razna emocionalna i psihička stanja. Neki od korjena mace se još nazivaju adaptogenima, što znači da povećava obrambenu sposobnost tijela. Konzumacijom ove biljke, tijelo se štiti i od ostalih bolesti, jer tijelo stvara fizičku i mentalnu stabilnost.
  • Kakao
    Kakao je pun antioksidansa, magnezija i hranjivih tvari koje nas pune energijom, te čine zdravim i sretnim.
  • Kokosov šećer
    Šećer kokosove palme je kristalni zaslađivač, bogat hranjivim tvarima i niskim glikemijskim indeksom (GI), koji ima okus i topi se se gotovo kao šećer, ali posve prirodan i nerafiniran. Dobiva se iz cvijetova koji rastu visoko na kokosovoj palmi, iz kojih se prikuplja tekući nektar. Nektar se potom suši na zraku kako bi se šećer kristalizirao, koji je po prirodi smeđi, sa velikim brojem ključnih vitamina, minerala i fitonutrijenata, uključujući nikl, cink, željezo i vitamine B1, B2, B3 i B6.

#Makačino