Xylitol brezin šećer

7,90 kn79,00 kn

Brezin prirodni šećer je bijeli, slatki, kristalizirani ugljikohidrat, jedan od prirodnih šećera.
Okus i pojavni oblik je skoro pa identičan tradicionalnom kristalnom šećeru, biološki učinak na organizam mu je međutim potpuno suprotan.

  • 100 grama
  • 250 grama
  • 500 grama
  • 1000 grama
Očisti

Opis

Konzumacija brezinog šećera sama po sebi ne dovodi do pretilosti, ima blagotvoran učinak na zube, alkalizira naše tijelo, za iskorištavanje nije potreban inzulin, ubrzava probavne procese i potpomaže izlučivanje.Mogu ga sa sigurnošću koristiti odrasli, djeca, dijabetičari, trudnice, osobe koje žele smršaviti i osobe koje su na candida dijeti.

Prednosti i svojstva brezinog šećera:

  • Ublažava neprirodan osjećaj gladi
  • Smanjuje žudnju za šećerom i ugljikohidratima
  • Pospješuje probavne procese i sprečava konstipaciju
  • Pomaže u stabilizaciji razine šećera u krvi i drži ju na niskoj razini
  • Ne povećava potrebu tijela za inzulinom.
  • Niska kaloričnost i razina apsorbabilnih ugljikohidrata.
  • Usporava karijes, stvaranje zubnog kamenca i nastanak plaka.
  • Ne harani loše bakterije u našem organizmu
  • Dokazano se može koristiti i u slučaju gljivičnih infekcija Candidom
  • Ima alkalizirajući i detoksicirajući učinak
  • Potpomaže apsorbciju kalcija i vitamina B
    Sastav: 100% xylit
    Upozorenje: Šećer oda breze u periodu privikavanja može ubrzati probavne procese, a kod osjetljivih osoba i kod djece može izazvati proljev. Preporučuje se period privikavanja od 2-3 tjedna.

Skladištenje: Čuvati na suhom i hladnom mjestu!

Korištenje: Kao i obični kristalni šećer. S obzirom da ne hrani gljive, nije moguće koristiti za pečenje kruha sa kvascem, i ne može se karamelizirati.

Ne smije se davati životinjama!

Dodatne informacije

Rinfuza

100 grama, 250 grama, 500 grama, 1000 grama