Konopljine sjemenke BIO, 200g

Opis

Jestiva konoplja je jedan od najbogatijih izvora proteina i sadrži idealan omjer omega masnih kiselina 3-6-9. Konoplja je po prirodi ekološka jer ne zahtijeva nikakve gnojiva, kemikalije i pesticide. Konopljine sjemenke su omiljena super hrana jer su vrlo bogate hranjivim tvarima, kao što su omega masne kiseline, antioksidansi, aminokiseline i minerali. Ova super hrana je savršena za sportaše kao i za sve one koji u redovnoj prehrani ne konzumiraju dovoljno masnih kiselina.

Upotreba:
Konoplja se koristi kao dodatak žitaricama za doručak, salate, sendviče, sokove, umacima, .. ima vrlo blag okus pa se može koristiti u mnogim receptima. Preporuča se konzumirati svaki dan 2-3 žličice.

Sastojci:
Ekološki proizvedeno oljušteno sjeme jestive konoplje

Zdravstveni učinci:
· Jedan je od najbogatijih izvora proteina koji sadrže svih devet esencijalnih aminokiselina koja naše tijelo ne može proizvesti samo od sebe.
· Također sadrži veliku količinu masnih kiselina, vlakana, vitamina i minerala. Ima idealan omjer omega 3-6 masnih kiselina, koje pomažu zdravlju kardiovaskularnog sustava.
· Proteini prisutni u sjemenkama konoplje vrlo su dobro probavljivi. Mnogi su uočili da sjeme konoplje ne izaziva veliki osjećaj nadutosti kao što je to slučaj kod mnogih drugih prizvoda s visokim sadržajem proteina.
· Konzumiranjem sjemena konoplje možemo ojačati imunološki sustav.
· Konopljine sjemenke reguliraju metabolizam i jačaju živčani sustav.