Dud bijeli BIO, 150g

36,00 kn

Opis

Bio Murve (Dud), Super hrana bijeli dud ili murve spada među popularnije biljke tradicionalne kineske medicine.

Djeluje kao pročišćivač za bubrege i jetru. Nutrisslim Bio Murve (Dud) se suši se na suncu, sladak je i vrlo hranjiv. Sadrži puno vitamina C i K, željeza, kalcija i vlakana. Također sadrži antioksidanse, osobito Resveratrol, koji djeluje kao prirodni antibiotik.

Upotreba:
Murve predstavljaju zdravu alternativu bombonima pa možemo u njima uživati kad dobijemo potrebu za nečim slatkim. Možemo ih dodati u zobenu kašu ili pahuljice, u palačinke, kolače, razne napitke…

Sastojci:
Ekološki sirovi sušeni bijeli dud (»Morus alba«)

Zdravstveni učinci:
Bogat je antioksidansima, vitaminima i mineralima koji su neophodni za zdravlje. Dobar je izvor resveratrola (antioksidansa) koji je prirodni antibiotik i može pomoći u liječenju upala. Redovita konzumacija resveratrola može pridonijeti zdravlju srca i kvaliteti života. Znanstvena istraživanja su pokazala da korištenje ove super hrane blagotvorno djeluje na liječenje raka, starenja i neuroloških bolesti, upala, dijabetesa i bakterijskih infekcija. Bijeli dud (murva) je odličan izvor vitamina C (36.4 mg na 100) koji je također snažan prirodni antioksidans. Konzumiranje hrane bogate vitaminom C pomaže spriječiti skorbut (bolest uzrokovana nedostatkom vitamina C). Osim toga, konzumacija voća bogatog vitaminom C pomaže tijelu razviju otpornost protiv infektivnih agenasa i čisti tijelo od štetnih slobodnih radikala u krvi.