Sokovnik H100

3.390,00 kn

Hurom

Hurom H100 je najnovija generacija Hurom sokovnika.

Odlična cijena i vrhunska kvaliteta soka ovaj model stavljaju uz bok najboljih sokovnika na tržištu.  Ono što je najvažnije za napomenuti kod Huroma H100 je to da je izuzetno jednostavan za korištenje i pranje.

Očisti
SKU: N/A Kategorije: ,

Opis

Opis

Uglađenog je dizajna te osnovnu Hurom ideju o svakodnevnoj konzumaciji kvalitetnog hladno prešanog soka čini vrlo pristupačnom.
Bubanj mu je kapaciteta 450 ml, a dolazi opremljen s tri sita: za bistre sokove, za kašaste sokove i sitom za sladoled.
Neovisno o tome želite li cijediti bistre sokove od svježeg voća, korjenastog povrća ili lisnatog bilja, Hurom H100 uspješno će svladati izazove koje pred njega postavite.

Ono što će sve kupce ovog sokovnika oduševiti je jednostavnost korištenja i izuzetno pojednostavljeno pranje sokovnika. Usuđujemo se reći da je ovo najbolji sokovnik na tržištu po pitanju pranja i održavanja. Huromova revolucionarna tehnologija dvostrukog sita olakšava pranje i svodi ga na svega 30-tak sekundi. Veliki broj ljudi želi svakodnevno cijediti svježe sokove i pranje sokovnika je jedino što ih od toga odvaja. S ovim modelom Hurom sokovnika, mukotrpno pranje mogu zaboraviti.
Osim laganog pranja i čišćenja, Hurom H100 je sokovnik koji dolazi sa sva tri sita. U paketu se nalaze sito za bistre sokove, sito za guste (kašaste) sokove i sito za sladoled. S ovim potezom, Hurom je na tržište lansirao sokovnik koji uistinu može zadovoljiti sve potrebe svojih kupaca.

Zadnje i ne nevažno je garancija koju Hurom osigurava za H100 sokovnik je punih 10 godina na bazu sokovnika i 2 godine na komoru za cijeđenje (sito, vijak, poklopac sokovnika). Uz ovo dugogodišnje jamstvo, možete bez ikakve sumnje biti sigurni u svojeg novog ljubimca i uživati u njegovom radu.

Vjerujemo da će ovo biti model Hurom sokovnika koji će obilježiti novu eru u proizvodnji Hurom sokovnika. Tek je stigao na svjetsko tržište i već je zauzeo visoku poziciju najprodavanijeg modela. Glavni razlozi su njegove savršene performanse i izuzetno jednostavno pranje i održavanje.

Ukoliko ste u potrazi za sokovnikom koji će vas oduševiti kvalitetom soka i koji vam neće zadavati muke oko održavanja, onda se definitivno trebate odlučiti za Hurom H100.

 


Specifikacije:

  • Sigurnosni senzor
  • 43 okretaja u minuti
  • Veličina posude: 450ml
  • 3 sita- sitno, krupno i za sladoled
  • Dodaci: 2 vrča, 2 četke za čišćenje, knjiga s receptima
  • Voltaža: 220-240 V
  • Potrošnja energije: 150W
  • Garancija: 10 godina na motor, 2 godine na ostale dijelove

Sastav paketa:

– Baza sokovnika
– Komora za cijeđenje
– Sito za bistri sok
– Sito za kašaste sokove
– Sito za sladoled
– Posude za sok i pulpu

Dodatne informacije

Boja

Crvena, Titanij